Prikaži sve 10 rezultate

Za izvođenje različitih tehnika posvjetljivanja na najbolji mogući način potreban je profesionalni proizvod koji vam omogućuje postizanje željenog rezultata. Idealan za pramenove, izbjeljivanje, pogodan za sve tehnike posvjetljivanja. Smanjuje reakcije i fenomene osjetljivosti uzrokovane hlapljivošću proizvoda. Omogućuje posvjetljivanje do 6 tonova. Može se miješati s Echosline aktivatorom boje. Rezultat će biti izvrsno, kontrolirano i ravnomjerno posvjetljivanje.
Odaberi opcije
Prikladno za sve tehnike posvjetljivanja. Za izvođenje različitih tehnika posvjetljivanja na najbolji mogući način potreban je profesionalni proizvod koji vam omogućuje postizanje željenog rezultata. Idealan za pruge, izbjeljivanje i dekapiranje, prikladan za sve tehnike posvjetljivanja, Echosline ljubičasti prah za izbjeljivanje ublažava žute refleksije i omogućuje posvjetljivanje do 7 tonova. Može se miješati s Echosline aktivatorom boje.
Odaberi opcije
Prikladno za sve tehnike posvjetljivanja, smanjuje žuto-narančaste efekte, smanjuje reakcije i fenomene osjetljivosti uzrokovane hlapljivošću proizvoda. Omogućuje posvjetljivanje do 6 tonova, može se miješati s Echosline aktivatorom. Za izvođenje različitih tehnika posvjetljivanja na najbolji mogući način potreban je profesionalni proizvod koji vam omogućuje postizanje željenog rezultata. Rezultat će biti izvrsno, kontrolirano i ravnomjerno posvjetljivanje, s kontrastnim žuto-narančastim odsjajima.
Odaberi opcije
Za izvođenje različitih tehnika posvjetljivanja na najbolji mogući način potreban je profesionalni proizvod koji vam omogućuje postizanje željenog rezultata. Obogaćen aloe verom i prirodnim mirisom šumskog voća, idealan je za sve tehnike posvjetljivanja uz najveće poštovanje prema kosi. Plava formula sprječava neželjene žute refleksije smanjujući rizik od udisanja. Posvjetljuje do 5/6 tonova. Rezultat će biti izvrsno, kontrolirano i ravnomjerno posvjetljivanje, s kontrastnim žutim odsjajima. Zahvaljujući posebnoj formulaciji, djelovanje posvjetljivanja razvija se do 5/6 tonova progresivno i postupno, omogućujući veću kontrolu procesa i bolju ujednačenost rezultata. Ne sadrži amonijak. Može se miješati sa Echosline aktivatorom.
Odaberi opcije
Echosline Karbon 9 kompaktni prašak za izbjeljivanje, idealan za ekstremno posvjetljivanje do 9 tonova, ubrzano djelovanje, mikropigmenti pepeo. Štiti i jača kosu zahvaljujući svojoj formulaciji s ugljenom. Nanesite pomiješan s Echosline vodikovim peroksidom u količini od 7, 10, 20, 30 ili 40 vol. Idealno za sve tipove kose za brzo i neutralizirano posvjetljivanje do 9 tonova uz potpunu sigurnost. Charcoal Extra Bleach 9T je kompaktni prah za izbjeljivanje ugljenom koji vam omogućuje postizanje ekstremnog i brzog posvjetljivanja do 9 tonova. Upotrebljen u sinergiji s tonikom od pepela ugljena omogućuje postizanje čisto sivih plavih rezultata. Rezultat će biti savršeno i sigurno ekstremno posvjetljivanje, izvrsna učinkovitost proizvoda za sjajnu, njegovanu i ojačanu kosu čak i nakon tehničkog servisa. Zahvaljujući svojoj inovativnoj formulaciji, prašak za izbjeljivanje ima zaštitno i jačajuće djelovanje na kosu, čineći je mekom i regeneriranom. Tekstura pudera, obogaćena sivim mikropigmentima, lako se miješa i nanosi.
Odaberi opcije
Echosline Karbon 9 izbjeljivač u kremi je obogaćen ugljenom i sivim mikropigmentima. Posvjetljuje do 7/8 tonova. Neutralizira neželjene efekte žute/narančaste boje. Na početnim bazama od 7 nadalje, omogućuje vam da dobijete hladnu prirodnu plavu boju u samo jednom koraku. Pospješuje hidrataciju i zaštitu kose, prikladno za sve tehnike posvjetljivanja, idealno za sve tipove kose za brzo i neutralizirano posvjetljivanje do 7/8 tonova uz potpunu sigurnost. Charcoal Bleaching & Neutralizing Cream Posvjetljuje i neutralizira kosu do 7/8 tonova. Rezultat će biti izbijeljena kosa, neutralizirana, a istovremeno hidratizirana i zaštićena. Zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj biljnim ugljenom i sivim mikropigmentima, proizvod uspijeva posvijetliti i neutralizirati kosu, potičući hidrataciju i zaštitu.
Odaberi opcije
Kajani izbjeljivač je idealan za posvjetljivanje kose. Posvjetljuje i do 8 tonova. Adekvatan je za sve vrste blajhanja, izvlačenja pramenova i svih drugih tehnika koje se koriste u posvjetljivanju kose. Njegova formula je bazirana na plex tehnologiji, tako da i pored odličnog učinka kod izbjeljivanja kose, istovremeno štiti i oblaže strukturu dlake. Na početnim bazama od 7 nadalje, omogućuje vam da dobijete hladnu prirodnu plavu boju u samo jednom koraku. Pospješuje hidrataciju i zaštitu kose, prikladno za sve tehnike posvjetljivanja, idealno za sve tipove kose za brzo i neutralizirano posvjetljivanje do 7/8 tonova uz potpunu sigurnost. Kajani izbjeljivač posvjetljuje i neutralizira kosu do 7/8 tonova. Rezultat će biti izbijeljena kosa, neutralizirana, a istovremeno hidratizirana i zaštićena. Zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj biljnim ekstraktima, plex tehnologiji i sivim mikropigmentima, proizvod uspijeva posvijetliti i neutralizirati kosu, potičući hidrataciju i zaštitu.
Odaberi opcije
Kajani izbjeljivač Blonde up je izbjeljivač u prahu, koji se može koristiti sa 6%, 9% i 12% hidrogen peroksida (razvijača) prema sljedećem indikativnom odnosu: Pomješati jedan dio praha i dva dijela razvijača. Ostavite na kosi dok se ne postigne željeni nivo posvjetljenja. Isperite mlakom vodom i operite kosu. Nivo posvjetljenja i dobri rezultati zavise od jačine kreme hidrogen peroksida i od njene sposobnosti da zaštiti od oksidacije i sagorijevanja. Proizvod sadrži persulfate, te pažljivo obratite pažnju na posebne mjere opreza. Nosite zaštitne rukavice i nemojte koristiti izvore toplote tokom nanošenja. Nemojte koristiti ako je vlasište upaljeno ili osjetljivo. Ne koristiti na obrvama i trepavicama. Ako proizvod dospije u oči, odmah isprati s puno vode. Čuvati na hladnom i suvom mjestu, izbjegavajte vlagu. Čuvati van dohvata djece.
Odaberi opcije
Sivi prašak za izbjeljivanje protiv žutila. Snaga posvjetljivanja do 9 tonova Naš prašak za izbjeljivanje je univerzalan, kompaktne i neisparljive teksture. Izvrsno izbjeljivanje može se postići bilo kojom tehnikom uz najveće poštovanje prema kosi, izbjegavajući žuto-narančaste refleksije. Postiže izbjeljivanje do 9 tonova.
Odaberi opcije
Novi proizvod blue compact prašak za izbjeljivanje u kutiji.  Naš prašak za izbjeljivanje je univerzalan, kompaktne i neisparljive teksture. Izvrsno izbjeljivanje može se postići bilo kojom tehnikom uz najveće poštovanje prema kosi, izbjegavajući žuto-narančaste refleksije. Sa mirisom lavande, bez žutila na kosi, izbjeljivanje do 7 tonova. Preporučljivo je provjeriti posvjetljivanje kose tijekom vremena obrade, ono može varirati u odnosu na željenu razinu diskoloracije.
Odaberi opcije