Đurđica Kotur

Frizer majstor, rođena 1983. godine, u Gradišci, gdje je i završila frizersku školu 2001. godine. Od 2005. godine radi kao edukator, te svoje znanje, stečeno na domaćim i inostranim seminarima i akademijama rado dijeli sa kolegama frizerima. U svom salonu radi od 2007 – 2021. godine, a sa brendom Echosline od 2010. godine. Tehnički edukator za firmu Tombolo Komerc od 2016. godine, a majstorski ispit je položila 2018. godine u BiH. 2021. godine počinje sa radom kao edukator na frizerskoj akademiji Stella.

Đurđica Kotur​

Aleksandra Oljača

Rođena 1984. godine, u Banjaluci. Srednju frizersku školu je završila u Prijedoru. Samostalno započela rad u martu, 2009. godine. Vlasnica salona ”Sandra”. Za deset godina rada je konstantno ulagala u svoje usavršavanje i znanje. Njen moto je ” Vjeruj u sebe ” i ” Ja to mogu ”.

Aleksandra Oljača​

Kristina Gađa

Rođena 1981. godine u Novom Sadu. Nakon 17 godina rada, počela je da radi kao internacionalni edukator u Echosline timu. Sticanjem iskustva teži ka novim saznanjima i napredovanju. Pohađala akademiju u
Italiji. Redovno posjećuje radionice koje joj pomažu u daljem napredovanju. Strast joj je kolor i akcenat stavlja na njegu kose. Ne takmiči se, ali je, kako kaže, sama sebi velika konkurencija u ostvarenju ciljeva.

Kristina Gađa​

Amir Demirović

Rođen na simboličan datun 02.02.2000 i samim tim vjerujem da sam predodređen da napravim u životu velike stvari. Kroz život koji sam dijelom proveo u Bosni i dijelom u Libiji naučio sam da istražujem svijet oko sebe. U tom lutanju sam upoznao ekipu Studio Una iz Bihaća koja mi je probudila ono najdublje želje u meni da budem frizer, valjda sam htio to cijeli život ali niko nije upalio tu vatru. Njihovom sugestijom otišao sam da pohađam akademiju koju sam uspiješno završio ove godine u Augustu. U tom kratkom periodu od godinu dana upoznao sam magove ovog posla, velika imena frizerske scene. Ta strast koja u meni se probudila gori najjačim žarom koji postoji.

Amir Demirović​

Mladen Zailac

Rodjen 1997. Nakon zavrsene srednje skole za frizere svoju karijeru pocinje da razvija u Beogradu gde je radio u vise prestiznih salona u kojima je stekao dovoljno iskustva da vec u svojoj dvadeset i prvoj godini zapocne samostalni biznis i otvori svoj salon Zailac Hair koji uspesno posluje vec vise od 5 godina. Mladen je tokom godina iskustva i rada stvorio sopstvenu balayage tehniku koju je nazvao Nefertiti , a nije izostalo ni usavrsavanje u ostalim sferama koloringa kao i u nadogradnji kose tehnikom MIKROKAPSULE. Sa brenodom Echosline Mladen na obostrano zadovoljstvo uspesno saradjuje 5 godina.

Mladen Zailac​

Ivica Milićević

Profesionalni frizer, rodjen sam 1976.god., radim kao frizer 25 god., srednju frizersku školu sam završio u Čačku. Od 1997god. do 2008. god. sam učestvovao  na mnogim takmičenjima, gde sam dobijao mnogobrojne nagrade i priznanja. Na prvim  takmičenjima sam se pojavljivao kao muški frizer, a zatim sam se preorjentisao na ženske frizure, disciplina: svečana frizura-punđa i  kolor sa modnim šišanjem. 2009 god. sam položio ispit za člana žirija na takmičenjima frizera. Dugogodišnji sam član Saveza frizera Srbije. Stečeno iskustvo i znanje sam zadobio na brojnim takmičenjima i seminarima, u zemlji i u inostranstvu. U poslu i životu težim ka što boljem usavršavanju i sticanju novih znanja i veština. Svoj posao doživljavam kao umetnost i veliku ljubav prema koloru, a akcenat stavljam na nezi kose. 

Moj moto je „ učiti i samo učiti“ i „ kakve su ti misli, takav ti je život“.

Ivica Milićević