Akademija

(12.09.2021.) svečano otvorena Frizerska akademija, edukativni centar, ekskluzivni frizerski salon i beauty shop sa Stella cosmetics proizvodima, kompanije Tombolo komerc u Gradišci. Otvorenju je prisustvovao veliki broj saradnika i klijenata s kojima ova kompanija posluje, a svi su izrazili veliko zadovoljstvo i sreću još jednim poslovnim uspjehom i potezom uprave kompanije i njenih lidera. Svečani govor i presijecanje vrpce pripalo je Đurđici Kotur, oficijelnom edukatoru kompanije Tombolo komerc, te brendovima koje zastupaju.

Đurđica Kotur, oficijelni edukator kompanije Tombolo komerc d.o.o.

stakla je kako otvaranje akademije ima za cilj pružiti profesionalan pristup,  kvalitetnu uslugu i podršku klijentima i kupcima, te frizerima i studentima akademije. Prisutnima se zahvalila na dolasku, bezuvjetnoj podršci i naravno pozvala ih na druženje i učenje. Tako je u sklopu otvorenja, Đurđica uradila i nekoliko frizura na modelima, pojašnjavajući detalje i govoreći o samom procesu, a publika je više nego uživala, upijajući savjete vrhunskog edukatora.

Visoko obrazovano osoblje i profesionalni proizvodi vodećih svjetskih brendova garantuju najviši standard. Shodno tome akademija će nuditi raznovrsne edukacije i radionice za usavršavanje frizera u raznim oblastima struke, te predstavlja savremeni pristup sa vrhunskim rezultatima u ugodnom i modernom ambijentu.

Direktor kompanije Nemanja Cvijić sa komercijalnim predstavnicima u BiH

Upoznajte kompaniju

Tombolo komerc оsnovana je 20.07.2010. godine sa sjedištem u Gradišci. Osnivač firme je Siniša Cvijić, dugogodišnji preduzetnik sa velikim iskustvom u oblasti kozmetike za kosu. Tombolo komerc se na samom početku svog poslovanja bavio prvenstveno maloprodajom i veleprodajom gumene obuće i zapošljavao je svega dva radnika. Nepune dvije godine nakon osnivanja, firma je svoje poslovanje usmjerila na uvoz i distribuciju profesionalnih italijanskih proizvoda i opreme za frizerske salone širom Republike Srpske, a i Bosne i Hercegovine. To je uslovilo nova zapošljavanja potrebnih kadrova i ulaganja u prevozna sredstva za potrebe distribucije proizvoda. Ubrzo su  postali i generalni uvoznik i distributer profesionalnih italijanskih proizvoda i opreme za frizerske salone za Bosnu i Hercegovinu. Rukovođenje firme, 2014. godine preuzima Nemanja Cvijić, sin osnivača firme, koji već na samom početku ostvaruje velike poslovne rezultate, a već u ljeto 2017. godine izabran je za najperspektivnijeg mladog poduzetnika Opštine Gradiška za koji uspjeh mu je priznanje uručio lično gospodin Igor Radojičić, tadašnji predsjednik skupštine grada Banja Luka.

U toku 2016. godine proširili su svoje poslovne kapacitete kako u pogledu poslovnog prostora, tako i u pogledu neophodnih i stručnih kadrova. Iste godine proširili su svoje poslovanje i na teritoriju Republike Srbije gdje su osnovali sestrinsku firmu pod nazivom “Stella Cosmetics S.N.” sa sjedištem u Novom Sadu. To je sve dovelo i do razvoja i plasiranja na tržište spostvenog brenda, čija je proizvodnja locirana u Italiji. 2017 godina je značajna po tome što su te godine obogatili svoje poslovanje u firmi u Gradišci, gdje su, nakon detaljne analize tržišta i analize neophodne opreme i ostale logistike, pokrenuli spostvenu proizvodnju šampona. Firma ulaže velike napore kako bi ovaj brend postao prepoznatljiv širom Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, a i šire.

Tombolo komerc svoj uspjeh u radu i poslovanju bazira na detaljnom poštovanju tehnoloških propisa i procesa u proizvodnji, čime su uvijek zadovoljene sve norme kvaliteta određene kako domaćim, tako i svjetskim standardima. Na taj način Tombolo komerc nastoji da zauzme vodeće mjesto u proizvodnji kako šampona tako i ostalih proizvoda za njegu kose. Također, nastoje da kroz razne pogodnosti i programe, učine svoje kupce zadovoljnima, kako bi im se uvijek iznova vraćali i motivisali ih da rade više i jače.

I redakcija časopisa BeautiFUL svom poslovnom partneru, kompaniji Tombolo komerc čestita na svečanom otvorenju, i želi puno poslovnih uspjeha kako u sklopu Akademije, tako i u sklopu poslovanja cijele kompanije.